Vad är TripAdvisor Flights?

TripAdvisor Flights är ett roligt och gratis sätt att ta reda på mer om olika flygalternativ! Vi är inte en bokningswebbplats eller resebyrå, men vi ger dig möjlighet att söka efter de bästa erbjudandena och sedan bestämma dig för var du vill boka ditt flyg.

Så här söker du efter flygresor:

1. Fyll i dina resespecifikationer, t.ex. vilket städer du vill resa från och till samt avresedatum, på vår sida för flygsökningar.
  2. Vi söker sedan bland världens bästa resekällor för att ge dig ett brett urval av flygalternativ och låga flygpriser på ett och samma ställe.
  3. Därefter väljer du vilken webbplats du vill använda för att boka din resa.
  4. Du kan ställa in önskemål om flygtider, stopp, flygbolag, flygplan etc. med hjälp av filtren som du hittar på flygsidans vänstra sida.
  5. Använd avgiftsberäknaren: Hur mycket kommer din flygbiljett att kosta med två incheckade väskor? Beräkna en ungefärlig sammanlagd resekostnad genom att ta hänsyn till avgifter för incheckat bagage och service ombord. Beräkna även dina rabatter genom att lägga till dina Frequent Flyer-program!

Kolla in de här TripAdvisor-resurserna och gör din flygsökning ännu enklare:

• SeatGuru innehåller en uppsjö av information och rekommendationer som hjälper dig att välja den perfekta sittplatsen för din flygresa. Hamna inte på en sittplats som inte går att fälla bakåt på en sextimmars flygresa!
  • Vårt flygreseforum är en fantastisk plats där du kan ställa frågor och starta konversationer med dina medresenärer.