Vad är Air Watch-aviseringar?

När du prenumererar på Air Watch-aviseringar spårar vi kostnaden av en returbiljett för en resa mellan två städer, och skickar dig en veckouppdatering som innehåller biljettpriser för de närmaste månaderna. Ställ helt enkelt in städerna du vill resa till och från, och luta dig sedan tillbaka medan vi övervakar din rutt.

Alla priser stämmer när e-postmeddelandet skickas ut, men flygbolagens och leverantörernas priser ändras ofta och utan föregående meddelande. Vi rekommenderar att du bokar nu, med tanke på hur ofta priser ändras.

Denna funktion kanske inte är tillgänglig överallt.