Hur mycket kommer flygresans bagageavgifter att kosta?

Använd Avgiftsberäknaren för flygbolag för att beräkna avgifterna för din flygresa. Avgiftsberäknaren för flygbolag tar hänsyn till bagageavgifter, service ombord, kreditkortsavgifter och rabatter från ditt Frequent Flyer-program för att ge dig en heltäckande kostnadsuppskattning. Uppskattningen baseras på den kunskap vi har om alla bokningskällors och flygbolags avgifter.

Så här använder du Avgiftsberäknaren för flygbolag:

1. Sök efter flygresor på samma sätt som du brukar göra.
  2. Vid listan med flygresor som visas när du klickar på Sök letar du efter en ruta som heter Avgiftsberäknare för flygbolag.
  3. Välj det antal väskor du vill checka in.
  4. Klicka på Avancerade alternativ för att beräkna kostnaden för service ombord samt rabatter från dina Frequent Flyer-program.
  5. Dina avgifter visas vid sidan om flygresans biljettpris.

Observera att även om vi uppskattar avgifterna så fastställs många avgifter, t.ex. bagageavgifter, inte förrän vid incheckningen där de fastställs direkt av flygbolaget.

Avgiftsberäknaren för flygbolag är inte tillgänglig överallt.

Du kan alltid stänga av Avgiftsberäknaren vid rutan för Avgiftsberäknaren för flygbolag.