Vad är märken?

Märken är ikoner som visas bredvid en resenärs omdöme och strax under deras avatar eller bild. De är vårt sätt att belöna TripAdvisor-medlemmar som skriver reseomdömen till förmån för alla användare. Du kan få olika slags märken baserat på de inlägg du lägger upp på TripAdvisor.

• Recensentmärken, kallas ibland för stjärnmärken.
  • Kategorimärke: visar om skrivaren har recenserat många företag av den typ som du för närvarande tittar på. Till exempel 10 restaurangomdömen.
  • Stadsmärke: visar det antal städer som skrivaren har skrivit omdömen om.
  • Hjälpsamhetsröstmärke: när resenärer anser att dina omdömen är hjälpsamma kan de ge dig en hjälpsamhetsröst för att hjälpa dig att få det här märket.
  • Passmärke: det här märket för världsresenärer visar om skrivaren har skrivit omdömen från flera resmål.

För mer information om märken, se Märken - vad de är och hur man får dem.