Vad är Travellers' Choice?

Travellers' Choice-utmärkelserna infördes 2002 och är den finaste utmärkelse TripAdvisor kan ge. De här årliga utmärkelserna är de enda utmärkelser inom resebranschen som är baserade på miljontals omdömen och åsikter från resenärer världen över, och de ges till "de bästa av de bästa" när det gäller service, kvalitet och kundnöjdhet, från hotell och boenden till resmål, sevärdheter och till och med varumärken och produkter.

Vinnarna av Travellers' Choice utses varje år baserat på feedback från miljontals TripAdvisor-medlemmar. Travellers' Choice väljer ut inte bara populära val, utan verkligt enastående val som gör att resenärerna vill återvända.

Gå in på Travellers' Choice-sidan för att se en aktuell lista över kategorier och vinnare. Och om du råkar hamna på ett hotell eller företag som har vunnit en Travellers' Choice-utmärkelse - gratulera dem!