Vad är recensentmärken?

Recensentmärken, som ser ut som stjärnor, är vårt sätt att belöna TripAdvisor-medlemmar som skriver reseomdömen till förmån för våra användare. När du skrivit tre omdömen som publicerats på TripAdvisor får du ditt första recensentmärke.

Din märkesnivå är länkad till det antal omdömen du publicerar på TripAdvisor. Vi gillar alla slags omdömen - både positiva och negativa. Så här är nivåerna uppdelade:

• Nybörjarrecensent: 3-5 omdömen
  • Recensent: 6-10 omdömen
  • Erfaren recensent: 11-20 omdömen
  • Proffsrecensent: 21-49 omdömen
  • Expertrecensent: över 50 omdömen

Image

Om du inte har ett recensentmärke än beror det på att du bara skrivit ett eller två omdömen. Skriv några fler och få ditt recensentmärke!

För mer information om märken, se Märken - vad de är och hur man får dem.