Vad är Traveller IQ Challenge?

Traveller IQ Challenge är ett kartbaserat spel som har skapats av TravelPod. Vi ger dig ledtrådar om en rad städer, historiska landmärken och resmål, och din uppgift är att hitta dem på en tom karta. När varje namn eller ledtråd visas börjar klockan ticka. Klicka på kartan för att visa var du tror att platsen finns. Du får poäng baserat på träffsäkerhet och snabbhet.

För varje nivå i spelet blir det svårare, och du behöver ett visst antal poäng för att fortsätta med fler omgångar. Ju fler poäng du får desto högre är ditt Travel IQ. När du är färdig kan du spara ditt resultat i din offentliga profil på TripAdvisor och jämföra det med andra TripAdvisor-resenärer under fliken Spelstatistik.

Om du vill pausa spelet använder du pausknappen på samma popup-fönster som visar hur bra det gick för dig på föregående fråga.

Om du vill spela Traveller IQ Challenge klickar du här.