Vad är reseguider?

TripAdvisors reseguider hjälper dig att hitta trevliga saker att göra på resmål runt om i världen. Reseguiderna innehåller tips, förslag, bakgrundsinformation och synpunkter som hjälper dig att planera den perfekta resan.

TripAdvisors reseguider kan utarbetas på två sätt:

På beställning: Dessa proffsiga guider som utarbetas på beställning utmärks av att texten ”Exklusivt framtagen för TripAdvisor” visas högst upp. I guiderna, som utarbetas på beställning av TripAdvisor, beskrivs specifika ämnen och platser. För att få publiceras på TripAdvisor måste dessa guider uppfylla flera ytterligare detaljerade redaktionella krav och genomgå granskningsprocesser, däribland kvalitetskontroller, språklig granskning och redaktionell granskning. Dessa guider bygger på innehåll som utarbetas på beställning och ägs av TripAdvisor. Använd rapportfunktionen längst ned på guiderna för att informera oss om eventuella problem med guiderna.

Exempel på guider som utarbetats på beställning:

De oupptäckta delarna av Venedig

3 dagar i Barcelona

Guide till Dublin för familjer

Guider som utarbetas av användare: Användare av TripAdvisor kan skriva guider på frivillig basis. De allmänna riktlinjerna för det här programmet följer våra Användarvillkor. I enlighet med TripAdvisors policy för omdömen redigeras sådant innehåll inte och tas inte bort av TripAdvisor såvida det inte bryter mot våra riktlinjer. Om du tror att en guide bryter mot våra riktlinjer ber vi dig använda rapportfunktionen längst ned på guiden för att informera oss så att vi kan undersöka det.