Hur gör jag som gäst för att ge feedback på ett företags miljövänliga metoder?

Om du har bott på en verksamhet som deltar i Miljöledarprogrammet och vill kommentera deras miljövänliga metoder skriver du ett omdöme. För de verksamheter som deltar i Miljöledarprogrammet finns en särskild del av granskningsformuläret där du ombes lämna dina synpunkter på hotellets miljövänliga metoder. Skriv din feedback i den här delen.

För att rapportera felaktig information om miljövänliga metoder klickar du på ett företags Miljöledarmärke och letar upp förteckningen över de saker de gör för att skydda miljön. Om du hittar något som inte stämmer klickar du på länken ""Problem with this info?"" och beskriver din upplevelse. Vi tar alla rapporter på allvar och utreder problemet.