Vad är TripAdvisors Miljöledarprogram?

Miljöledarprogrammet uppmärksammar hotell och B&B som arbetar miljövänligt för att göra det lättare för resenärer att hitta och boka en mer miljövänlig vistelse. De hotell som uppfyller kraven har ett märke på sin TripAdvisor-sida. Om du vill se en förteckning över företagets miljövänliga metoder klickar du på deras Miljöledarmärke.

Vi har utvecklat det här programmet med hjälp av nationella och internationella experter på miljöarbete, däribland det amerikanska programmet US Green Building Council's LEED Certification, FN:s miljöprogram, US Environmental Protection Agencys ENERGY STAR-program och andra hållbarhetsexperter.

Programmet är helt och hållet frivilligt och tillgängligt för hotell som följer miljövänliga metoder och vill marknadsföra detta genom TripAdvisor. Hotellen betalar inte för att delta i programmet.