Hjälpcenter

Hur ändrar eller raderar jag sådant jag har sparat?

De sparade platserna, foruminläggen och annat placeras automatiskt i resor på grundval av de orter eller områden som ligger i närheten. Om du vill radera något eller flytta det till en annan resa placerar du muspekaren över fotot på det du vill ändra och klickar på Edit.

Om du vill ändra eller radera en resa markerar du resan i rullgardinsmenyn och klickar på Edit trip details eller Delete trip.
Var denna artikel till hjälp?