Hur sparar jag ett hotell eller något annat som jag vill komma ihåg?

Medan du surfar runt på TripAdvisor kan du spara intressanta boenden, restauranger, sevärdheter, foruminlägg och annat som du vill gå tillbaka till senare.

Du kan spara sådant som foruminlägg och hotell från sidorna på TripAdvisor. Spara genom att klicka på knappen Add to trip bredvid det du vill spara. Om knappen inte visas kan du prova med att placera muspekaren på namnet på det du vill spara.

När du har sparat går du till sidan med sparade resor och sorterar det du har sparat!

Om du inte kan spara något kontrollerar du att du är inloggad med ditt TripAdvisor-konto.