Varför togs inte det omdöme jag rapporterade bort?

Vi är beroende av att våra medlemmar – såväl ägare som resenärer, hjälper oss att upptäcka problem. Om ett omdöme som du rapporterar strider mot våra riktlinjer eller om vi kommer fram till att den på något sätt är felaktig, tar vi bort omdömet. Att du inte håller med om innehållet i omdömet är däremot inte ett tillräckligt skäl för borttagning av omdömet. TripAdvisor agerar inte som medlare eller domare i verkliga tvister.

Vi är medvetna om att varje mynt har två sidor, och vill att medlemmarna ska få höra din version. Om du inte redan har gjort det rekommenderar vi att du skickar in ett svar på omdömet. Ditt svar visas precis under omdömet, så att resenärerna kan läsa båda versionerna.

Om du vill vara säker på att ditt svar publiceras rekommenderar vi att du läser igenom våra riktlinjer för företagssvar innan du formulerar svaret.

Så här skickar du in ett företagssvar

1. Logga in på hanteringscentret.
  2. Klicka på fliken Omdömen på menyn.
  3. Välj Svara på omdömen.