Hur gör jag som ägare eller uthyrare om jag vill rapportera ett omdöme som strider mot era riktlinjer?

När bör du anmäla ett omdöme?

Om du misstänker att ett omdöme är falskt eller på annat sätt felaktigt ber vi dig att rapportera det enligt nedanstående anvisningar.

Vi tar bort omdömet om vi konstaterar att det strider mot våra riktlinjer för omdömen. Vi faktagranskar dock inte omdömen, och därför kan vi inte ta bort ett omdöme bara för att det råder oenighet om dess innehåll.

Om någon hotar dig med utpressning ska du läsa vår guide ”Rapportera potentiell utpressning till TripAdvisor” där du får veta hur du informerar oss om detta så snabbt som möjligt.

Så här anmäler du ett omdöme

Så här anmäler du ett omdöme som du upplever inte följer våra riktlinjer, verkar misstänkt eller felaktigt har lagts upp på din objektssida:

1. Logga in på Hanteringscentret.
  2. Klicka på fliken Omdömen på menyn i hanteringscentret.
  3. Välj Rapportera ett omdöme.
  4. I avsnittet ”Har du invändningar mot ett omdöme”? klickar du på Se våra riktlinjer och skicka dina kommentarer
  5. I formuläret som nu visas berättar du varför du anser detta vara ett problem och väljer omdömet det berör.
  6. Lämna en kommentar i rutan som beskriver de bevis du har.

För att få tillgång till hanteringscentret måste du vara registrerad som ägare eller representant. För att registrera dig följer du anvisningarna på TripAdvisor.se/Owners.

Tips! Du kan svara på ett omdöme genom att lägga upp ett svar från företaget under det. Läs mer om svar från företaget.