Kan jag be mina gäster att skriva omdömen?

Absolut! Det är en utmärkt idé att be gästerna skriva omdömen om din verksamhet. Då visar du att deras feedback är viktig för dig och att du vill förbättra din verksamhet.

Du kan använda resurserna i hanteringscentret för att påminna dina gäster om att skriva omdömen. Logga in och klicka på fliken Omdömen på menyn. Välj sedan Expresspost för omdömen för att via e-post uppmana besökarna att skriva ett omdöme på TripAdvisor. För att få tillgång till sidan med hanteringscentret för din verksamhet måste du vara registrerad som ägare. Om du vill registrera dig går du till tripadvisor.se/Owners och följer anvisningarna.

Tänk på att du inte får erbjuda gästerna några förmåner i utbyte mot att de skriver omdömen. Läs den här guiden om du vill ha mer information. Vi rekommenderar också gästerna att skicka in omdömen när de har kommit tillbaka hem, från den egna datorn eller mobilen.