Hur kan ägare uppmärksamma TripAdvisor om bedrägerier?

Om du tror att någon har skrivit ett falskt omdöme om din verksamhet ska du tala om det för oss.

1. Gå till hanteringscentret och klicka på Hantera dina omdömen.
  2. Välj Rapportera ett problem med ett omdöme under avsnittet Rapportera ett omdöme.
  3. Rapportera det specifika omdömet som tvivelaktigt så att vi kan undersöka saken.
  4. Lägg till eventuell information i kommentarfältet som kan hjälpa oss att förstå situationen.
  5. Vi går igenom anmälan och vidtar eventuella lämpliga åtgärder.