Hur kan jag bekräfta min identitet som företagsrepresentant?

För att kunna hantera verksamhetens närvaro på TripAdvisor via hanteringscentret måste du slutföra en kostnadsfri och snabb registrerings- och kontrollprocess. När du har gjort det kan du göra följande:

• Uppdatera viktig information om din verksamhet och dess bekvämligheter
  • Ladda upp och redigera bilder och videoklipp
  • Svara på omdömen
  • Få fler omdömen
  • Och mycket mer!

För att få tillgång till TripAdvisors hanteringscenter och alla kostnadsfria marknadsföringsverktyg måste alla verksamhetsrepresentanter slutföra en process för att registrera och bekräfta sin identitet och anknytning till företaget. Det hjälper oss att skapa ett säkerhetslager för användarna och din verksamhets konto.

Du kan bekräfta med ditt Facebook-konto, ett kreditkort (ingen avgift tas ut), eller genom att skicka dokumentation via fax. Gå in på www.tripadvisor.se/owners för att komma igång.

Läs vår heltäckande guide om att bekräfta din anknytning till företaget, eller läs mer om allt du kan göra i hanteringscentret och hur du registrerar dig.