Hur kan jag lägga till kontaktinformation för mitt företag på min TripAdvisor-sida?

För boenden

Se till att miljontals potentiella gäster endast är ett klick eller samtal bort från en bokning hos dig – lägg till ditt boendes telefonnummer, e-post och direktlänken till din webbplats.

Allt du behöver göra för att få tillgång till denna funktion är att prenumerera på Företagsfördel. För en årlig avgift kan du lägga till kontaktuppgifter, specialerbjudanden, meddelanden och mycket mer på din objektsida.

Läs mer om detta på www.tripadvisor.se/BusinessAdvantage.

För restauranger och sevärdheter

Du kan enkelt och kostnadsfritt lägga till eller uppdatera  ditt företags kontaktuppgifter.