Hur kan jag lägga till eller ta bort bokningslänkar från mitt sevärdhetsobjekt?

För att hjälpa vårt forum med miljontals resenärer att planera och boka sina resor på ett praktiskt sätt har vi nu gjort det möjligt för dem att boka rundturer, aktiviteter och biljetter till sevärdheter direkt på TripAdvisor. Den här bokningsfunktionen drivs av Viator, ett TripAdvisor-företag. Viators produkter matchas med relevanta TripAdvisor-objekt för att hjälpa resenärer att jämföra, planera och boka utan besvär och välja de upplevelser som är perfekta för dem. Produkter visas baserat på en egenutvecklad algoritm som tar hänsyn till många faktorer, inklusive produkttyp, omdömen från resenärer, och priser.

Genom att tillhandahålla bokningslänkar på TripAdvisor-objekt kan vi förbättra reseplanerandet och bokningsupplevelsen för våra användare. Vi tar inte emot begäranden om att ta bort länkar, men du kan lägga till ytterligare förteckningar viaViators extranätportal. Om du ännu inte är en Viator-leverantör ska du besöka www.viator.com/marketplace för att registrera dig eller ta reda på mer.