Vad innebär funktionen Bästa kommentarerna från dina omdömen i min översiktsrapport?

Med den här funktionen får du en sammanfattning av de ord eller fraser som resenärerna oftast använder i sina omdömen om din verksamhet. Sammanfattningen hjälper dig att snabbt se vilka ämnen dina gäster skriver om.

Om din verksamhet har tagit emot 25 omdömen inom de senaste 36 månaderna visas sammanfattningsfunktionen. De ord eller påståenden som visas i rutan Bästa kommentarerna från dina omdömen har nämnts minst 3 gånger i omdömen och visas i fallande ordning, dvs. de som har angetts flest gånger visas först.

Om du vill veta mer om Översikts- och verksamhetskontrollpanelen ska du läsaden här guiden.