Hur rapporterar jag en större renovering av mitt företag?

Så här rapporterar du en större renovering

Grattis – vi slår vad om att gästerna kommer att älska det nya utseendet!  Och ja, om renoveringen uppfyller våra kriterier och avsevärt ändrar på resenärernas upplevelse tar vi bort gamla omdömen och bilder som har skrivits innan renoveringen.  Det här kan påverka din rankning.

Detta behöver du för att bevisa en större renovering

För att förändringen ska kvalificera sig som en större renovering måste omfattande ändringar uppvisas, till exempel följande: En komplett ombyggnad av lobbyn eller en utökning av beläggningskapaciteten så att antalet platser fördubblas. Kosmetiska förändringar, som nya mattor, ny färg eller en ny skylt räcker inte. Som bevis på din genomförda renovering ombeds du att skicka in ett av följande dokument:

• För att en ombyggnad ska klassas som en större renovering måste alla strukturella ändringar vara tydliga. Tillhandahåll minst en av följande typer av dokumentation som bevis på din renovering:

• ett onlinepressmeddelande med publikationens brevhuvud som dokumenterar renoveringen
    • ett brev från kommuntjänsteman eller turistbyrå som verifierar renoveringens omfattning och hur länge stängningen varade
    • ett byggnadslov från staden/lokal myndighet som bekräftar renoveringsprojektet.

* OBS! Vi tar bort alla omdömen och bilder som publicerats innan datumet för den genomförda renoveringen när din begäran har godkänts

Se anvisningar för hur du rapporterar din större renovering nedan:

1. Logga in på ditt TripAdvisor-konto och registrera och verifiera dig som den nya företagsrepresentanten.
  2. Gå till hanteringscentret, håll musen över Hjälp och support i det övre navigeringsfältet och klicka på Kontakta TripAdvisor.
  3. Välj Uppdatera företagsinformation bredvid Tala om för oss vad du har problem med.
  4. Välj Rapportera större renovering bredvid Vad vill du göra?
  5. Lägg till de handlingar som krävs och slutför din begäran via knappen Skicka.