Vad gör jag om min verksamhet är tillfälligt stängd eller inte kan ta emot bokningar?

Våra riktlinjer för objekt kräver att restauranger, sevärdheter och boenden är öppna minst 12 veckor i följd varje år.

Om ditt företag är tillfälligt stängt och det finns planer att öppna på nytt ska du använda hanteringscentret till att uppdatera din objektbeskrivning. Du kan lägga till information som:

• tillfälligt stängt för säsongen
  • tillfälligt stängt på grund av renovering
  • tillfälligt stängt på grund av naturkatastrof, bränder osv.

När ditt företag öppnas igen uppdaterar du din objektbeskrivning och tar bort överflödig information. För att komma igång:

1. Logga in på hanteringscentret
  2. Klicka på avsnittet Hantera objekt
  3. Välj fliken Objektsupport i den vänstra menyn och klicka på knappen Rapportera nedläggning. Ge gärna våra redaktörer ytterligare information i det avsedda fältet.