Vad gör jag om min verksamhet är tillfälligt stängd eller inte kan ta emot bokningar?

Våra riktlinjer för objekt kräver att restauranger, sevärdheter och boenden är öppna minst tolv veckor i följd varje år.

Ett företag kan ha tillfälligt stängt av olika anledningar. Företagsrepresentanter uppmanas att uppdatera sin objektsbeskrivning i de fall då företaget har stängt för säsongen eller genomgår en större renovering och inte har något fast öppningsdatum.

Så här uppdaterar du företagsbeskrivningen:

• Logga in på hanteringscentret.
  • Välj Hantera objekt i menyn högst upp.
  • Klicka på Namn och beskrivning.
  • Uppdatera beskrivningen på engelska och alla andra språk som du vill lägga till.
  • Klicka på Skicka.

Om stängningen beror på naturkatastrofer, terrorism eller en större renovering med ett specifikt öppningsdatum kan ägare be TripAdvisor att publicera ett meddelande om tillfällig stängning på objektet. Klicka HÄR för att meddela oss om det.