Hur gör jag för att lägga till en bild till mitt verksamhetsobjekt?

Det är en bra idé att lägga till bilder – undersökningar visar att de ökar resenärernas intresse för din objektssida. Lägg till bilder till ditt objekt via hanteringscentret. Om du inte har registrerat dig för hanteringscentret ännu går du in på www.tripadvisor.se/Owners för att komma igång.

När du har loggat in letar du upp ditt företag i skärmens övre högra hörn och väljer det i rullgardinsmenyn. Håll musen över fliken Profil och välj Lägg till nya bilder för att överföra ditt material. Du kan även gå tillbaka till den här sidan för att hantera dina bilder vid ett senare tillfälle.