Sök i vårt hjälpcenter

Hur gör jag för att lägga till en bild eller ett videoklipp på min verksamhets sida?

TripAdvisor Support -

Det är en bra idé att lägga till bilder eller videoklipp – undersökningar visar att de ökar resenärernas intresse för din företagssida. Lägga till bilder eller videoklipp till ditt objekt via hanteringscentret. Om du inte har registrerat dig i hanteringscentret ännu går du in på www.tripadvisor.se/Owners för att komma igång.

När du har loggat in markerar du ditt företag högst upp till höger på skärmen. Klicka på fliken Profil och välj sedan Lägg till nya bilder och följ anvisningarna för att lägga upp ditt material. Du kan även gå tillbaka till den här sidan för att hantera dina bilder eller videoklipp vid ett senare tillfälle. Vill du ha mer detaljerade anvisningar? I den här guiden hittar du mer information om att lägga upp bilder och i den här finns anvisningar för hur du gör en reklamvideo.