Hur ändrar jag kategori för mitt boende?

Ditt boende listas enligt kategori utifrån dess tjänster och bekvämligheter, vilka verifieras av våra redaktörer.

Innan du begär en kategoriändring ska du läsa våra riktlinjer för boendekategorier. Om du behöver uppdatera kategorin för din verksamhet följer du nedanstående anvisningar:

1. Logga in på ditt TripAdvisor-konto och registrera och verifiera dig som den nya företagsrepresentanten.
  2. Gå till hanteringscentret, håll musen över Hjälp och inställningar i det övre navigeringsfältet och välj Kontakta TripAdvisor.
  3. Välj Uppdatera företagsinformation bredvid Tala om för oss vad du har problem med.
  4. Välj Begär ändring av boendetyp bredvid Vad vill du göra?
  5. Fyll sedan i den information som krävs och ange länkar eller en licens så att våra redaktörer kan verifiera dina kriterier.

I det här formuläret anges kraven för att listas i respektive kategori på webbplatsen.

När du skickar in formuläret når det vår databas och en redaktör kontaktar dig. Ett uppdateringsmeddelande via e-post följer när din förfrågan har behandlats.