Hur ändrar jag kategori för mitt boende?

Ditt boende visas i listor per kategori utifrån dess tjänster och bekvämligheter, som verifierats av våra redaktörer.

Innan du begär en kategoriändring bör du läsa våra riktlinjer om boendekategorier. Om din verksamhetskategori behöver uppdateras följer du nedanstående anvisningar:

1. Logga in på hanteringscentret och klicka på Hantera din TripAdvisor-sida.
  2. Klicka sedan på Ändra boendetyp i Verksamhetens administrationsuppgifter.
  3. På nästa sida fyller du i det korta formuläret och förser oss med de länkar eller den licens vi behöver för att kontrollera din kategoriändring.

Våra redaktörer kontrollerar din verksamhetsändring så fort som möjligt.