Hur uppdaterar jag mina genomsnittliga priser?

De genomsnittliga priserna är en viktig faktor när resenärer jämför olika alternativ, så det är en bra idé att hålla dem uppdaterade.

De genomsnittliga priserna på din objektssida uppdateras regelbundet baserat på resenärers sökningar hos de onlineresebyråer som du anlitar som bokningspartner. De är avsedda att ge våra medlemmar en uppfattning om vilka priser de kan förvänta sig på en viss verksamhet under året.

Du måste kontakta dina bokningspartner direkt för att göra ändringar i priserna. De nya priserna visas på ditt TripAdvisor-objekt när resenärer söker på tillgänglighet för din verksamhet.

Om du inte har någon kommersiell koppling till en bokningspartner är vår funktion TripConnect ett bra sätt att uppdatera dina priser och se till att verksamheten går att boka. För att komma igång går du in på https://www.tripadvisor.se/TripConnect.