Hur tar jag som ägare bort mitt företagsobjekt från TripAdvisor?

Vi förstår att det kan finnas flera skäl till att ett företag vill ta bort sitt objekt. Det är emellertid vår målsättning att vara en heltäckande källa till reseinformation för våra användare. Vi tar bara bort objekt under särskilda omständigheter.

Vilken är TripAdvisors policy när det gäller stängda verksamheter?

Se: Objekt som har stängts eller flyttats

Om din verksamhet har stängts permanent följer du de här stegen:

1. Logga in på hanteringscentret
  2. Välj Uppdatera företagsinformation.
  3. I området Din objektsstatus väljer du Avsluta ditt objekt.
  4. Ange stängningsdatum och eventuella nödvändiga kommentarer. Bekräfta stängningen.

Om företaget INTE har stängt för gott innebär objektet en fantastisk möjlighet för ditt boende.

Det krävs inte mycket för att förvandla ditt TripAdvisor-objekt till ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. Följ de här tipsen som andra företag har använt sig av för att locka till sig fler gäster och få fler omdömen:

• Använd konstruktiv feedback i omdömena för att göra förbättringar och få fler nöjda kunder
  • Be gäster att skriva omdömen
  • Svara på omdömen genom att använda vår funktion Svar från företaget
  • Lägg upp bilder och videoklipp – de hjälper ditt företag att skilja sig från mängden!
  • Se vad dina konkurrenter gör för att få nöjda gäster