Hur gör jag för att uppdatera information om min verksamhet?

Som ägare eller representant kan du begära uppdateringar av verksamhetsinformation i hanteringscentret. Läs mer om fördelarna med att göra det. Så här begär du uppdateringar:

1. Först registrerar du dig som ägare. Om du inte redan har gjort detta finns anvisningar för hur du kommer igång på http://www.tripadvisor.se/owners.
  2. På huvudmenyn klickar du på Ditt företag. Då kommer du till hanteringscentret.
  3. Klicka på Hantera din TripAdvisor-sida.
  4. Härifrån kan du begära ändringar såsom exempelvis följande:
      • Uppdateringar av viktig information om verksamheten och dess bekvämligheter
      • Ändringar av ägandeförhållanden eller större renoveringar
      • Överföringar och redigeringar av bilder och videoklipp och mycket mer!

Obs! Alla förfrågningar gås noggrant igenom för att se till att de gynnar resenärerna och följer vår policy.