Hur gör jag för att uppdatera informationen om min verksamhet?

Som ägare eller representant kan du begära uppdateringar av verksamhetsinformationen i hanteringscentret. Läs mer om fördelarna med att göra det. Så här begär du uppdateringar:

1. Börja med att hantera ditt objekt. Om du inte redan har gjort det finns anvisningar för hur du kommer igång här.
  2. På huvudmenyn klickar du på Ditt företag. Då kommer du till ditt hanteringscenter.
  3. Håll musen över fliken Hantera objekt eller någon annan rubrik i det övre navigeringsfältet. Härifrån kan du begära ändringar som exempelvis följande:
      • Uppdateringar av viktig information om verksamheten och dess bekvämligheter
      • Ändringar av ägandeförhållanden eller större renoveringar
      • Överföringar och redigeringar av bilder och videoklipp och mycket mer!

Obs! Alla förfrågningar gås noggrant igenom för att se till att de gynnar resenärerna och följer vår policy.