Hur gör jag som företagsrepresentant för att använda specialerbjudanden?

Prenumeranter med boende kan skapa specialerbjudanden. Dessa exklusiva erbjudanden kan hjälpa företag att sticka ut bland konkurrenterna och visas på verksamhetens företagssida och i sökresultat efter plats.

Om du vill veta mer om hur du konfigurerar specialerbjudanden kan du kolla in den här guiden. Om du är intresserad av att köpa en prenumeration på Företagsfördel ska du gå till www.tripadvisor.se/BusinessAdvantage för att veta mer.