Riktlinjer för visning av fliken Hotell

För att visas under Hotell måste ett boende följa våra Riktlinjer för visning av boendenOCH uppfylla samtliga följande kriterier:

• Receptionen är öppen och bemannad dygnet runt, alla dagar i veckan
  • Daglig städning ingår i rumspriset
  • Privat badrum för varje enhet
  • Får inte kräva att gäster stannar längre än 3 nätter

I utvalda länder visas vissa specialdesignade boenden under Hotell. Dessa boenden väljs ut av våra redaktörer och är inte tillgängliga på begäran. För närvarande omfattar dessa onsen-hotell, onsen-ryokan och ryokan, alla i Japan.