Hur gör jag för att som resenär korrigera felaktig företagsinformation?

Om du besöker TripAdvisors webbplats och märker att informationen om ett objekt saknas eller är ofullständig får du gärna meddela oss om detta.

(Om du är ägaren eller en registrerad representant för företaget ska du gå till hanteringscentret.)

Restauranger och saker att göra

Om du vill skicka in uppdateringar för restauranger och saker att göra går du till objektets TripAdvisor-sida och väljer Förbättra objektet.

Du kan:

• uppdatera informationen om objektet
  • meddela oss om att objektet inte följer våra riktlinjer
  • meddela oss om att objektet är en dubblett av ett annat objekt
  • meddela oss om att objektet har stängt permanent
  • meddela oss om att objektet inte finns

Boenden

Använd Allmän support för att skicka in uppdateringar om boenden.

Flygbolag

Kontakta oss via e-post för att skicka in uppdateringar om flygbolag.