Vilka slags platser visas på TripAdvisor?

TripAdvisor anger permanenta platser av intresse för resenärer. Så länge vi kan bekräfta att ditt företag eller din plats följer våra riktlinjer lägger vi till dem på vår webbplats.

Välj den typ av plats du är intresserad av för att se våra riktlinjer om objekt:

• Restauranger
  • Saker att göra inkluderar permanenta sevärdheter och rundturer.
  • Boenden inkluderar hotell, B&B/värdshus och specialboenden. Boenden inkluderar INTE Vacation Rentals.
  • Semesterbostäder – vi samarbetar med FlipKey, Holiday Lettings, Niumba och HouseTrip för att visa semesterbostäder på TripAdvisor.
  • Flygbolag

Obs! För närvarande visar vi INTE resebyråer, webbplatser för onlinebokning eller kryssningar.

Letar du efter en kryssning? Prova vår partnerwebbplats Cruise Critic.