Vad gör jag om jag råkade skicka in ett omdöme om fel ställe eller flygbolag?

Oroa dig inte. Det är enkelt för oss att fixa till omdömen som skickas in om fel boende, flygbolag, restaurang eller sevärdhet.

Så här gör du för att kontakta oss angående ett omdöme som visas på fel plats:

1. Gå till sidan Support för omdömen.
  2. I rullgardinsmenyn Vad vill du göra? väljer du Omdöme på fel plats.
  3. Välj sedan ett av dina omdömen från listan över omdömen. När du har hittat omdömet klickar du på knappen Ändra verksamhet som visas nedanför det valda omdömet.
  4. Till sist letar du upp boendet, flygbolaget, restaurangen eller sevärdheten som du egentligen tänkte skriva om, markerar det och klickar på knappen Skicka.

När våra granskare har fått din ansökan rättar de omdömet åt dig. Omdömet bör visas på den plats du valt inom någon dag.