Hur gör jag för att skriva ett omdöme?

Det är väldigt enkelt att publicera ett omdöme på TripAdvisor! Du kan göra det på några olika sätt:

• Bläddra ned till avsnittet Omdömen från en objektsida och klicka på Skriv ett omdöme.
  • Från vår startsida eller din profilsida väljer du Skriv ett omdöme på vänster sida. Använd formatet [Place name] [Location] för bästa resultat. Om du inte hittar den plats du letar efter ska du klicka på popup-fönstret Lägg till ett objekt för att begära ett nytt objekt och följa anvisningarna.
    Om du vill se tips på hur du skriver ett bra omdöme kan du klicka HÄR.

Även om ditt omdöme visas på din profilsida med en gång kan det ta några arbetsdagar innan det behandlas. Om det tar mer än 48 timmar kan du läsa våra anledningar till varför vissa omdömen tar längre tid att publicera.