Hur gör jag för att skriva ett omdöme?

Så här gör du för att skriva ett omdöme:

1. Klicka på knappen Skriv ett omdöme i det gröna navigeringsfältet.
  2. Hitta verksamheten, platsen eller flygbolaget du vill skriva ett omdöme om:
    • Börja med att begränsa sökningen till hotell, semesterbostäder, flygbolag, restauranger eller sevärdheter.
    • Sök efter och välj stället du vill skriva ett omdöme om. Använd formatet [Place name] [Location] för bästa resultat.
    • Obs! Om du inte hittar stället du söker kan det hända att det ännu inte finns i våra listor. Gå då till länken där du kan be om att ett nytt objekt ska listas och följ instruktionerna.
  3. Fyll i formuläret Skriv ett omdöme. Se till att du fyller i betyg, rubrik, omdömestext, typ av resa, resedatum och eventuell valfri information du vill ha med, t.ex. en bild eller information om bekvämligheter du har erfarenhet av.
  4. Intyga att ditt omdöme baseras på en verklig resa genom att markera kryssrutan och klicka på knappen Skicka ditt omdöme.

Efter att du har skickat in omdömet ser du rubriken på det på sidan Omdömen i din profil, och det är då markerat som väntande. Ditt omdöme behandlas inom några arbetsdagar. Om det tar lång tid innan omdömet visas kan du läsa mer om varför vissa omdömen tar länge tid att lägga upp.