Hur rapporterar jag ett olämpligt omdöme?

Om du är resenär kan du klicka på länken "Ser du något problem med det här omdömet?" för att rapportera det till våra redaktörer. Använd denna funktion om du anser att ett omdöme är misstänkt eller bryter mot våra riktlinjer.

Om du vill rapportera ett olämpligt omdöme för ett ställe du äger eller driver, kräver vi att du registrerar dig och verifierar din identitet som företagsrepresentant och sedan rapporterar omdömet genom administreringscentret.

Vi har särskild teknik installerad och ett team redaktörer som kontrollerar omdömena. Däremot är inget system perfekt, och vi arbetar kontinuerligt för att ligga steget före dem som försöker utmana systemet. Det händer att ett olämpligt omdöme slinker igenom. I sådana sällsynta fall ber vi dig rapportera materialet till oss och på så sätt hjälpa oss att upprätthålla den höga kvaliteten på webbplatsens innehåll.