Hur upptäcker ni bedrägerier?

Vi kan av uppenbara skäl inte tala om exakt hur vi upptäcker bedrägerier. Vad vi kan tala om är detta:

• TripAdvisor arbetar för att se till att innehållet på vår webbplats återspeglar opartiska upplevelser från verkliga resenärer.
  • Vårt team för innehållsintegritet bidrar med expertis på flera olika områden för att löpande förbättra våra funktioner för skydd mot och upptäckt av bedrägeri.
  • Dessutom håller våra många - och engagerade - användare i form av flera miljoner resenärer ett vakande öga på inläggen åt oss.