Kontrollerar TripAdvisor omdömena?

Ja, vi har särskild teknik installerad och ett team som granskar omdömena för att bland annat se till att de:

• Är familjevänliga
  • Har publicerats under rätt verksamhet
  • Följer alla våra övriga riktlinjer

Vi faktagranskar inte omdömen. Med över 100 miljoner omdömen och över 1,5 miljoner hotell, restauranger och sevärdheter skulle det vara omöjligt för oss att bekräfta alla detaljer. Vi anser att det stora antalet omdömen i sig - i snitt publicerar vi 60 bidrag i minuten - gör det möjligt för resenärerna att avläsa tendenser i omdömena och avgöra om ett ställe är rätt för dem.

Om du vill ha mera information kan du läsa våra riktlinjer för omdömen eller hur du rapporterar ett olämpligt omdöme.