Kontrollerar TripAdvisor omdömen?

Ja, vi har särskild teknik installerad och ett team som granskar omdömena för att bland annat se till att de uppfyller följande kriterier:

• är familjevänliga
  • har publicerats för rätt företag
  • följer alla våra övriga riktlinjer.

Vi kontrollerar inte fakta i omdömen. Med miljontals omdömen är det omöjligt för oss att bekräfta varenda uppgift i allihop. Vi anser att den stora mängden innehåll gör det möjligt för resenärer att upptäcka trender och avgöra om en verksamhet är rätt för dem.

Läs våra riktlinjer för omdömen om du vill ha mer information eller rapportera ett olämpligt omdöme.