Vad gör jag om en företagsägare ber mig att ta bort ett omdöme?

TripAdvisor tolererar absolut inga hot mot eller mobbing av recensenter och du bör kontakta oss om detta sker. Det är ovanligt att hotellägare hotar recensenter, men om vi görs medvetna om sådana handlingar vidtar vi åtgärder mot ägaren.

Det är sällsynt att hotellägare hotar recensenter med rättsliga åtgärder, men om vi uppmärksammas på ett sådant fall skickar vi ett varningsbrev till ägaren där vi meddelar att verksamheten kommer att övervakas aktivt av TripAdvisor för att upptäcka misstänkta aktiviteter, samt att ägaren måste avbryta alla försök att undergräva vårt system. Vi informerar dem även om att vi har särskilda rutiner för att straffa företag som försöker sig på dylika handlingar.

Om en ägare vill använda vårt meddelandesystem för att skicka reserelaterade meddelanden måste ägaren följa alla våra riktlinjer för privata meddelanden.

TripAdvisor främjar inte direktkontakt mellan hotellägare och användare. Alla användare på vår webbplats förblir anonyma såvida de inte bestämmer sig för att publicera sin e-postadress eller kontaktinformation i sina omdömen. Klicka här för att se vår sekretesspolicy.