Hur kan webbplatsanvändare göra TripAdvisor uppmärksamma på eventuellt bedrägeri?

För att rapportera innehåll som du misstänker är partiskt klickar du på länken Rapportera ett problem med omdömet som finns under varje omdöme. När klagomålet rapporterats granskar vi det inom 48 timmar och tillämpar lämpliga sanktioner. Inkludera all information som du anser kan hjälpa oss att förstå situationen. Vi uppskattar all hjälp vi kan få från våra fantastiska och lojala medlemmar.