Hur annonserar jag på TripAdvisor?

Företagsfördel

Om du äger eller representerar ett boende, till exempel ett hotell eller B&B kan du köpa en prenumeration på Företagsfördel. Med den här prenumerationen kan du:

• Se till att miljontals potentiella gäster bara är ett klick eller samtal från en bokning hos dig med kontaktuppgifter och klicka-och-ring-funktionen för mobilen
  • Stick ut bland konkurrenterna genom att dela med dig av exklusiva specialerbjudanden och meddelanden på datorer och mobila enheter
  • Dra nytta av omfattande data från TripAdvisor analyspaketför att driva igenom viktiga affärsbeslut och skapa bättre kundupplevelser
  • Presentera ditt boende på det sätt du vill inför potentiella gäster med favorit-och omslagsbilder
  • Inspirera potentiella gäster genom att visa upp ett färskt och positivt omdöme överst på din TripAdvisor-sida med favoritomdömen

Du kan läsa mer om Företagsfördel här.

Direktbokning

Direktbokningen ger resenärer all information de behöver för att kunna boka med dig direkt på TripAdvisor:

• Ha kontroll över relationen med gästen från början
  • Inga risker med vår enkla provisionsmodell ”betala för vistelser”
  • Inga åtaganden eller betalningar i förväg

Läs mer om direktbokningen här.

Övriga möjligheter

Kontakta  airlinelistings@tripadvisor.com om du vill samarbeta med TripAdvisor för att få trafik från flygbolagets omdömessida eller från TripAdvisors jämförelsesida för flygresor. Flygbolag kan även kontakta TripAdvisor på airlinelistings@TripAdvisor.com för att göra förfrågningar om visning av annonser.