Hur annonserar jag på TripAdvisor?

Letar du efter fler sätt att utöka din verksamhet? TripAdvisor erbjuder en mängd olika betalverktyg som kan hjälpa olika företagstyper.

Lösningar för boenden

Företagsfördel

Om du äger eller representerar ett boende, till exempel ett hotell eller B&B kan du köpa en prenumeration på Företagsfördel. Med den här prenumerationen kan du:

• Se till att miljontals potentiella gäster bara är ett klick eller samtal från en bokning hos dig med kontaktuppgifter och klicka-och-ring-funktionen för mobilen
  • Stick ut bland konkurrenterna genom att dela med dig av exklusiva specialerbjudanden och meddelanden på datorer och mobila enheter
  • Dra nytta av omfattande data från TripAdvisors analyspaketför att driva igenom viktiga affärsbeslut och skapa bättre kundupplevelser
  • Presentera ditt boende på det sätt du vill inför potentiella gäster med favorit- och omslagsbilder
  • Inspirera potentiella gäster genom att visa upp ett nyskrivet och positivt omdöme överst på din TripAdvisor-sida med favoritomdömen

Du kan läsa mer om Företagsfördel här.

Sponsrade placeringar

Resenärer söker aktivt på TripAdvisor efter någonstans att bo i ditt område – placera din verksamhet rakt framför de här potentiella gästerna med sponsrade placeringar!

• De bästa placeringarna: Få extra synlighet ovanför sökresultaten, på lokala konkurrenters sidor och mer därtill.
  • Högkvalificerad: Locka rätt resenärer till din verksamhet – precis när de fattar bokningsbeslut
  • Utan risk: Betala endast för klick som görs för dig – och avbryt när du vill!

Ta reda på mer om hur sponsrade placeringar kan hjälpa dig locka mer trafik till ditt boende genom att klicka här

Direktbokning

Direktbokningen ger resenärer all information de behöver för att kunna boka med dig direkt på TripAdvisor:

• Ha kontroll över relationen med gästen från början
  • Inga risker med vår enkla provisionsmodell ”betala för vistelser”
  • Inga åtaganden eller betalningar i förväg

Läs mer om direktbokningen här.

Lösningar för restauranger

TripAdvisor-annonser för restauranger

TripAdvisor-annonser lockar trafik till ditt TripAdvisor-objekt genom att marknadsföra din restaurang i exklusiva sponsrade placeringar till en utvald målgrupp av middagsgäster som söker efter ett ställe att äta på i ditt område.

• Exklusiva placeringar

Med TripAdvisor-annonser får din restaurang större synlighet i sökresultat som är viktiga för ditt område – inklusive den första placeringen i din kategori.

• Kvalificerad trafik

Varje klick på en TripAdvisor-annons är mycket kvalificerad: de är webbplatsbesökare som aktivt söker efter restauranger i ditt område och är redo att omvandlas till kunder med hjälp av ditt TripAdvisor-objekt.

• Inga risker

Betala endast för klick som görs för dig! Inga åtaganden, inga dolda avgifter och du kan avsluta när som helst.

För att läsa mer om TripAdvisor-annonser för restauranger ska du klicka här.

TripAdvisor Premium för restauranger

Med TripAdvisor Premium för restauranger kan du lägga till kraftfulla nya funktioner på  din sida som visar upp din restaurang från dess allra bästa sida. Premium-funktioner inkluderar:

• Storyboard: En dynamisk och visuell presentation som kombinerar bilder och omdömen överst på din TripAdvisor-sida
    • De 3 bästa anledningarna: Ett nytt avsnitt ovanför dina omdömen som innehåller dina bästa utdrag ur omdömen och bilder för att locka potentiella gäster med det som gör dig speciell.
    • Favoritomdömen: Inspirera resenärer genom att visa upp en favorit bland dina senaste omdömen överst på din verksamhetssida på TripAdvisor.

För att läsa mer om TripAdvisor Premium för restauranger ska du klicka här.

Lösningar för flygbolag

Flygbolag kan samarbeta med TripAdvisor för att styra trafik från flygbolagens omdömessidor och från TripAdvisors jämförelsesida för flygresor eller för att annonsera genom att kontakta airlinelistings@TripAdvisor.com.