Hur stänger jag mitt medlemskonto?

Vi beklagar att du är missnöjd. Vi gör vårt bästa för att ge våra medlemmar bra service - såväl resenärer som ägare. Kontakta oss om du har haft specifika problem med vår webbplats, våra policyer eller andra medlemmar, så försöker vi lösa dem för att förbättra din upplevelse.

Om du tar bort ditt konto tar vi bort dina omdömen och annat innehåll från vår webbplats. Det går inte att ångra denna åtgärd. Om du har fler än 25 foruminlägg visas de även fortsättningsvis på webbplatsen under ditt visningsnamn. Vi genomför inga massborttagningar av inlägg eftersom det skulle störa flödet i diskussionerna.

Om du fortfarande vill stänga ditt konto kan du kontakta vårt team för medlemssupport.