Hur uppdaterar jag min profil?

Dela information om dig själv och din resstil genom att lägga till en biografi och en profilbild. Så här uppdaterar du din profil:

1. Gå till din profil
  2. Klicka på Redigera profil
  3. Lägg till din information och spara

TripAdvisor gör inga anspråk på äganderätt för bilderna som läggs ut på webbplatsen, och vi kräver heller inte behörighet för bilderna eller godkännanden av deras innehåll. När du laddar upp bilder beviljar du TripAdvisor den icke-exklusiva rättigheten att använda, kopiera, återanvända och visa dessa bilder efter eget omdöme. Bilder som inte uppfyller en eller flera av ovanstående riktlinjer kommer att tas bort från webbplatsen.