Hur ändrar jag min hemort?

Så här ändrar du din hemort:

1. Gå till sidan Om mig.
  2. Använd länken Ändra för att uppdatera din hemort.

Observera att du måste välja en av de orter eller städer som finns med i vår databas och som dyker upp i menyn när du uppdaterar din hemort. Det har att göra med integreringen av vår kartfunktion, där medlemmar kan märka ut städer och orter som de har besökt eller planerar att besöka. Vi visar orter, städer, enskilda öar och i vissa fall nationalparker.

Om din plats inte finns med i listan över platser att välja, och du tror att den uppfyller våra villkor, kan du kontakta oss med information om platsen.