Hur ändrar jag min hemort?

Din hemort är den stad eller ort som du vill visa i din offentliga profil. Den visas under din signatur bredvid dina inlägg på webbplatsen. Genom att du anger din hemort kan andra medlemmar se var du bor och lära känna dig lite bättre när de läser dina inlägg.

Så här redigerar du din hemort:

• Gå till din profil.
  • Klicka på Redigera profil till höger.
  • Redigera fältet Aktuell ort genom att söka efter namnet på din plats och klicka på Spara.

Vi visar städer, orter, enskilda öar och i vissa fall nationalparker. Om din specifika plats ännu inte finns i vår databas ska du kontakta oss och uppge lite information om din plats. Vi granskar och lägger gärna till den i vår databas så länge den uppfyller våra kriterier.

Om du känner dig obekväm med att visa din exakta plats kan du välja en plats som representerar din region.