Vad är e-postaviseringar?

Aviseringar är e-postmeddelanden om de senaste aktiviteterna på TripAdvisor, om ditt konto eller om innehåll som du markerat som viktigt.

Vi skickar till exempel ett e-postmeddelande till dig när du har fått ett nytt privat meddelande från en annan medlem. Vi kan också meddela dig om en medlem uppdaterar en researtikel för ett visst resmål eller när ett nytt ämne har lagts till i ett forum som du följer.

Du kan hantera dina e-postaviseringar på sidan Prenumeration i din profil.