Hur slår jag samman mina två TripAdvisor-konton?

Om du vill kombinera dina två TripAdvisor-konton ska du kontakta vårt supportteam.

Försäkra dig om att du inkluderar alla de e-postadresser och TripAdvisor-signaturer du vill slå samman. Det kan hända att vi ber dig bekräfta att du äger båda TripAdvisor-kontona genom att skicka oss ett e-postmeddelande från båda adresserna.

När vi bekräftat att du äger båda kontona slår vi gärna samman dina konton och flyttar alla dina omdömen till ett konto. Vi beklagar att du inte kan flytta foruminlägg, resekartor, privata meddelanden eller sparade resor från ett konto till ett annat.