Hur hanterar jag mina e-postaviseringar?

Du kan hantera dina e-postaviseringar på sidan Prenumerationer på din profil. På den här sidan kan du aktivera och inaktivera de nyhetsbrev vi skickar till dig, samt aviseringar om aktiviteter som kan vara av intresse för dig.

• Nyhetsbrev: Prenumerera/sluta prenumerera på nyhetsbrev som Medlemsuppdatering, TripWatch och AirWatch
  • Aviseringar om privata meddelanden: Välj att ta emot e-postmeddelanden om de privata meddelanden du får dagligen, en gång i veckan, omedelbart eller inte alls. Du kan även stänga av funktionen för privata meddelanden.
  • Uppdateringar från vänner: Aktivera/inaktivera e-postmeddelanden om dina vänners resor.
  • Aviseringar om resenärernas egna artiklar: Du kan bara lägga till aviseringar om resenärernas egna artiklar om du har skapat dem eller bidragit till dem. Din lista med aviseringar om resenärernas egna artiklar hittar du i avsnittet Inside Notifications.
  • Forumaviseringar: Lägg till aviseringar genom att klicka på knappen Följ ämne när du läser en forumtråd. Din lista över ämnen du följer hittar du i avsnittet Forumaviseringar.