Hur hanterar jag mina e-postaviseringar?

Du hanterar dina e-postaviseringar på sidan Prenumeration i din profil. På den här sidan kan du sätta på och stänga av de nyhetsbrev vi skickar till dig, samt aviseringar om aktiviteter som kan vara av intresse för dig.

• Nyhetsbrev: Prenumerera/sluta prenumerera på nyhetsbrev som Medlemsuppdatering, TripWatch och AirWatch
  • Aviseringar om privata meddelanden: Välj att ta emot e-postmeddelanden om de privata meddelanden du får dagligen, en gång i veckan, omedelbart eller inte alls. Du kan även stänga av funktionen med privata meddelanden.
  • Uppdateringar från vänner: Sätt på/stäng av e-postmeddelanden om dina vänners resor.
  • Aviseringar om Resenärernas egna artiklar: Du kan bara lägga till aviseringar om Resenärernas egna artiklar om du har skapat dem eller bidragit till dem. Din lista med aviseringar om Resenärernas egna artiklar hittar du i avsnittet Inside Notifications.
  • Forumaviseringar: Lägg till aviseringar genom att klicka på Watch Topic när du läser en forumtråd. Din lista över ämnen du följer hittar du i avsnittet Forumaviseringar