Hur ändrar jag mitt användarnamn/alias?

Ditt användarnamn/alias är det unika TripAdvisor-namn som bara tillhör dig och gör det möjligt för andra att hitta din profil. Det här namnet visas bredvid dina inlägg i ditt reseflöde.

Så här uppdaterar du ditt användarnamn/alias:

• Gå till din profil.
  • Klicka på Redigera profil.
  • Ändra fältet för användarnamn och spara.

Om ditt användarnamn redan används av någon annan ombeds du att välja ett annat. Om du lägger till understreck eller siffror före eller efter ditt önskade användarnamn blir det enklare att göra det unikt. Om du till exempel vill ha användarnamnet @Emily men det redan är taget, kan du överväga att välja ett namn som @_Emily eller @Emily82.

Om du är en ägare ska du tänka på att om du uppdaterar ditt användarnamn/alias visas det nya namnet för framtida svar från företaget. Den här åtgärden är inte retroaktiv och tar inte bort det namn som tidigare var kopplat till dina svar från företaget.

Om någon använder ditt varumärkta namn i sitt användarnamn/alias kan du rapportera personens profil.