Hur ändrar jag visningsnamnet?

Om du vill ändra ditt visningsnamn följer du anvisningarna nedan:

1. Gå till sidan Kontoinformation.
  2. Ditt visningsnamn visas i fältet Ditt namn visas som.
  3. För att skapa en signatur anger du den signatur du vill använda i fältet Ditt namn visas som.
  4. För att använda ett smeknamn som består av ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn måste du ha fyllt i ditt förnamn och efternamn i respektive fält. Om det finns en signatur i fältet Ditt namn visas som klickar du på Välj att visa [your name] offentligt istället.

Obs! Du kan bara ändra ditt visningsnamn en gång. Om du har valt en unik signatur som visningsnamn dras din tidigare signatur tillbaka och kan inte återanvändas, vare sig av dig eller någon annan medlem.