Vad är mitt visningsnamn?

Ditt visningsnamn är din onlineidentitet när du använder TripAdvisor. Det visas bredvid omdömen, foruminlägg och andra inlägg som du lägger upp på webbplatsen.

Det finns två typer av visningsnamn:

• Signatur: Detta är ett namn som du själv skapar, t.ex. Travelista90210.
  • Smeknamn: Detta är ditt förnamn samt första bokstaven i ditt efternamn, t.ex. Barbara C. Efter att du lagt till ditt förnamn och efternamn i din profil kan du välja att visa ditt smeknamn istället för din signatur.

Läs våra instruktioner om hur du ändrar ditt visningsnamn.

Har du problem med att välja en signatur? Se våra riktlinjer.