Hur väljer jag en signatur?

Du kan välja att visa ditt namn som en signatur som du själv skapar, eller som ett smeknamn som består av ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn.

Om du skapar en egen signatur följer du dessa riktlinjer:

• Använd ett ovanligt ord, en ovanlig fras eller kreativ stavning för att försäkra dig om att din signatur är unik. Till exempel: @nders_nilss0n istället för Anders_Nilsson.
  • För att skydda din personliga integritet rekommenderar vi att du inte använder din e-postadress som signatur.
  • Signaturer bör vara familjevänliga. Inget olämpligt språk eller bilder. Detta inkluderar, men begränsas inte till: svordomar, obscent eller vulgärt språk, rasistiska uttryck, hatiska eller fördomsfulla kommentarer.
  • Om du är en officiell representant för ett företag eller en organisation som marknadsför resmål på TripAdvisor kan du välja en signatur som återspeglar organisationens namn. (Faktum är att organisationer som marknadsför resmål måste göra det.) Detta anses inte vara marknadsföring av eget objekt.
  • Du kan inte inkludera kommersiella länkar eller kontaktinformation i din signatur.
  • Användarnamn som hänvisar till offentliga personer går mot våra riktlinjer.
  • Varje person får endast lov att ha ett visningsnamn. Medlemmar med flera visningsnamn/medlemskap utesluts.