Hur uppdaterar jag min profilbild?

En profilbild är den bild som visas bredvid ditt användarnamn på din profilsida. Den här bilden är offentlig, vilket innebär att alla som besöker din profil kan se den.

Så här lägger du till en profilbild eller ändrar din nuvarande profilbild:

• Gå till din profilsida.
  • Klicka på Redigera profil.
  • Klicka på din profilbild.
  • Välj en bild eller överför en ny.
  • Klicka på Spara.

Obs! Vi har stöd för följande filtyper: .jpg .jpeg .gif .png.

För bästa kvalitet föreslår vi en bildstorlek på 150 x 150 bildpunkter eller större. Alla bilder anpassas till de visningsrutor som finns på webbplatsen.