Vad gör jag om jag har glömt mitt lösenord?

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord till TripAdvisor klickar du på länken nedan, så skickar vi ett e-postmeddelande med anvisningar om hur du återställer ditt lösenord. Om du inte får vårt e-postmeddelande inom en timme kan du kontrollera ditt e-postprograms skräppostmapp (och se i fortsättningen till att ditt e-postprogram tillåter e-postmeddelanden från tripadvisor.se).

Klicka här för att återställa ditt lösenord nu.

När du får e-postmeddelandet för återställande av lösenord klickar du på länken i e-postmeddelandet. Om inte länken tar dig till en sida på TripAdvisor kopierar du hela länken och klistrar in den i webbläsaren.

Om du inte får ett e-postmeddelande om återställande av lösenord (och det inte är i din skräppostmapp) eller om länken saknas i e-postmeddelande kan du kontakta oss.